sunshine

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

De beurs

De kinderkleding- en speelgoedbeurs is elk voor- en najaar in het Lodewijk College aan de Zeldenrustlaan 2 in Terneuzen. De kantine wordt dan omgebouwd tot één grote verkoopruimte. De oppervlakte is maar liefst 800 m2. Dat is zo groot als de Hema in Terneuzen. De verkoop vindt plaats op zaterdag van 09.30 tot 12.00 uur. De toegang is gratis.

De kinderkleding staat apart van het speelgoed. Op de kledingafdeling vind je babyspullen, kinderkleding maat 50 t/m maat S, sport- en zwemkleding, schoenen, laarzen, autostoeltjes, kinderwagens, maxi-cosi's, kinderfietsen, kinderbedjes, enz. De kleding ligt of hangt op maat gesorteerd. De maten worden met borden aangeduid.

Op de speelgoedafdeling vind je puzzels, gezelschapsspellen, kinderboeken, lego, duplo, playmobil, poppenwagens, spellen voor spelcomputers, werkbanken, rollerskates, keukentjes, enz. Ook hier is alles zoveel mogelijk gesorteerd.

Bij de ingang kun je tassen lenen om je kleding en/of speelgoed te verzamelen. Deze moeten aan het eind weer worden ingeleverd. Grote artikelen kun je laten wegzetten bij de kassa's. Je kunt dan weer met lege handen verder shoppen. Wel eerst even afrekenen. Je krijgt dan een bonnetje mee als bewijs dat je betaald hebt en de spullen van jou zijn.

Afrekenen doe je bij één van de vier kassa's of de snelkassa. Bij de snelkassa kun je maximaal 5 artikelen afrekenen. Pinnen is NIET mogelijk. Geldbriefjes van 100 euro of hoger nemen wij niet aan.

Toiletten zijn aanwezig. Het is niet toegestaan om deze te gebruiken als paskamer.

Bij goed weer kun je buiten voor de ingang koffie, thee en limonadesiroop krijgen, met een koekje. Dit wordt je gratis aangeboden door de school.

Heb je vragen, ga dan naar een van onze medewerkers. Zij zijn herkenbaar aan de blauwe shirts.

Plattegrond

Op de plattegrond kun je zien waar alles staat.

Nieuwe opstelling publieksversie
Klik hier of op de plattegrond voor een grotere afbeelding.

Zelf meedoen

Aanmelden
Wil je zelf kinderkleding of speelgoed verkopen, meld je dan aan via stichtingshaki@live.nl.

Het aantal deelnemers dat kan meedoen is beperkt. Deelname is op volgorde van binnenkomst. Zie je achteraf van deelname af, geef dit dan zo snel mogelijk door.

De helft van de opbrengst is voor jou, de andere helft voor de goede doelen.

Deelname is gratis.

Prijsstickers
Wij stellen prijsstickers met rode en groene lettercode beschikbaar. Je krijgt maximaal 35 stickers met rode lettercode. Deze gebruik je voor artikelen die je terug wilt hebben als ze niet verkocht zijn. Voor alle andere artikelen gebruik je stickers met groene lettercode.

Vermeld op de stickers de kledingmaat en de prijs in halve of hele euro's. De minimale vraagprijs is 0,50 euro.

Je krijgt bericht als de stickers gereed zijn. Ophalen kan bij Judith van Gelder aan de Noteneeweg 20 in Terneuzen. De stickers liggen in een witte doos naast de voordeur.

Inleveren
Kleding en speelgoed lever je in op vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur in het Lodewijk College aan de Zeldenrustlaan 2, op de avond voor de beurs.

Kleding mag ingeleverd worden vanaf maat 50 tot en met maat S.

Kleding moet schoon, zonder vlekken, heel en eigentijds zijn en passen bij het seizoen van de beurs. Speelgoed moet compleet en niet kapot zijn. Verpak losse speelgoedonderdelen in doorzichtige plastic zakjes om kwijtraken te voorkomen.

Onderbroeken, sokken, knuffels en videobanden inleveren is niet toegestaan.

Grote spullen, zoals kinder- en wandelwagens, ledikantjes, maxi-cosi's, steppen en kinderfietsen moeten mee teruggenomen worden als ze niet verkocht zijn. Gebruik hiervoor stickers met rode lettercode.

Stickers op een goed zichtbare plaats op de buitenkant plakken. Wanneer stickers niet goed vastplakken raden wij aan om doorzichtig plakband er overheen te plakken.

Kleding gesorteerd en op maat aanleveren. Geen kleding en speelgoed inleveren in tassen en dozen die je terug wilt hebben.

Ongebruikte stickers graag teruggeven.

Ophalen opbrengst en overgebleven artikelen
De envelop met opbrengst en de overgebleven artikelen die je terug wilt hebben haal je op na afloop van de beurs tussen 15.00 en 15.30 uur.

Ben je voor 15.30 uur niet langs geweest, dan kan je de envelop met opbrengst later ophalen na het maken van een afspraak via ons mailadres.

Na 15.30 uur worden alle overgebleven artikelen meegegeven aan Stichting Litouwen en Kledingbank Zeeland. Dit geldt ook voor artikelen die niet op tijd zijn opgehaald.

Eigen risico
Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van of schade aan kleding of speelgoed.

Overig
Ingeleverde kleding of speelgoed dat niet voldoet aan de spelregels bieden wij niet te koop aan.

Een routebeschrijving vind je op de pagina contact. Heb je nog vragen? Mail naar stichtingshaki@live.nl of bel Rene Busropan, telefoon 06-131 34 372 of Judith van Gelder, telefoon 06-509 42 872.

Printversie spelregels